• images/banners/gnosis_banner-1.gif
  • images/banners/gnosis_banner-2.gif
  • images/banners/gnosis_banner-3.gif
  • images/banners/gnosis_banner-4.gif
  • images/banners/gnosis_banner-5.gif
  • images/banners/gnosis_banner-6.gif
  • images/banners/gnosis_banner-7.gif
  • images/banners/gnosis_banner-8.gif

gnosisellas-webradio

SAW-Optimized
Α.Δ. Samael Aun Weor

VM-LAKHSMI-OptimizedΑ.Δ. Lakhsmi

ΤΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ 

Η Γνωστική Κίνηση είναι το κίνημα/σύνθεση για τη νέα εποχή του Υδροχόου.

Οι επτά σχολές της Γιόγκα είναι μέσα στη Γνώση, όμως, εδώ αυτές συντίθενται κατά ένα απόλυτα πρακτικό τρόπο.

Υπάρχει η Ταντρική Χάθα Γιόγκα στις ασκήσεις του Μαιτούνα (σεξουαλική μαγεία). Υπάρχει πρακτική Ράτζα Γιόγκα στην εργασία με τα τσάκρα. Υπάρχει Γκνάνα Γιόγκα στις ασκήσεις μας και τις νοητικές πειθαρχίες που ασκήσαμε κρυφά για εκατομμύρια χρόνια. Έχουμε τη Μπάκτι Γιόγκα στις προσευχές μας και τα Τελετουργικά. Έχουμε τη Λάγια Γιόγκα στο διαλογισμό μας και τις αναπνευστικές ασκήσεις. Το Σαμάντι υπάρχει στις ασκήσεις μας με το Μαϊτούνα και κατά τη διάρκεια του βαθύ διαλογισμού. Ζούμε το μονοπάτι της Κάρμα Γιόγκα στις ορθές πράξεις μας, στις ορθές σκέψεις μας, στα ορθά συναισθήματά μας, κλπ.

Η μυστική επιστήμη των Σούφι και των Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων βρίσκεται μέσα στη Γνώση. Η μυστική διδασκαλία του Βουδισμού και του Ταοϊσμού είναι μέσα στη Γνώση. Η ιερή μαγεία των Νορβηγών είναι μέσα στη Γνώση. Η σοφία του Ερμή, του Βούδα, του Κομφούκιου, του Μωάμεθ, του Κετσαλκοάτλ, κλπ, κλπ, είναι μέσα στη Γνώση. Η Γνώση είναι η Διδασκαλία του Χριστού.

Ο Ιησούς της Ναζαρέτ είναι πραγματικά ο Άνθρωπος της Σύνθεσης. Ο Ιησούς της Ναζαρέτ ήταν Εσσαίος και μελέτησε την Εβραϊκή σοφία. Αυτός είχε δύο δασκάλους (Ραββί) κατά τα παιδικά του χρόνια. Παρ' όλα αυτά όμως πέραν της βαθιάς γνώσης του πάνω στο Ζοχάρ, το Ταλμούδ και το Τορά, Αυτός είναι ένας Αιγύπτιος Μύστης, ένας Αιγύπτιος Μασώνος. Ο Ιησούς της Ναζαρέτ μελέτησε μέσα στις πυραμίδες του Χεφραίν. Αυτός είναι ένας Αιγύπτιος Ιεροφάντης. Αυτός ταξίδεψε επίσης στη Χαλδαία, Περσία, Ευρώπη, Ινδία, και Θιβέτ. Τα ταξίδια του Ιησού δεν ήταν τουριστικά ταξίδια, αυτά ήταν ταξίδια που έγιναν με σκοπό τη μελέτη.

Υπάρχουν μυστικά έγγραφα στο Θιβέτ που δείχνουν ότι ο Ιησούς, ο Μεγάλος Γνωστικός Δάσκαλος ήταν στη Λάσα, την πρωτεύουσα του Θιβέτ, το αρχηγείο του Δαλάι Λάμα.

Ο Ιησούς επισκέφτηκε τον Καθεδρικό του Τζο Κανγκ, τον Άγιο Καθεδρικό του Θιβέτ. Ήταν τρομερή η γνώση που απόκτησε ο Ιησούς σ' αυτές τις χώρες και σε όλες αυτές τις αρχαίες σχολές των Μυστηρίων...

Ο Μεγάλος Δάσκαλος Ιησούς παρέδωσε με ένα σύνθετο τρόπο όλη τη γνώση του Βουδισμού, Ερμητισμού, Ζωροαστρισμού, του Ταλμούδ, της Χαλδαίας, του Θιβέτ, κλπ, κλπ, που είχε συγκεντρώσει στη Γνώση του.

Ο Ιησούς δεν ίδρυσε την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, αλλά την Γνωστική Εκκλησία. Η Γνωστική Εκκλησία υπήρχε στην εποχή του Αγίου Αυγουστίνου. Αυτή είναι η Εκκλησία που ήταν γνωστή στον Ιερώνυμο, Εμπεδοκλή, Άγιο Θωμά, Μαρκίων εκ Πόντου, Κλίμης ο Αλεξανδρέυς, Τερτυλιανός, Άγιος Αμβρόσιος, Καρποκράτης και σε όλους τους πρώτους Πατέρες της Εκκλησίας. Εκείνη την εποχή, η Εκκλησία ονομαζόταν Γνωστική Καθολική Εκκλησία.

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στην παρούσα μορφή της δεν ιδρύθηκε από τον Ιησού. Αυτή η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι μία διεφθαρμένη αίρεση, ένα πεσμένο τμήμα του αγίου Γνωστικισμού. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι ένα πτώμα.

Η ανθρωπότητα χρειάζεται να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης, χρειάζεται να επιστρέψει στον άγιο Γνωστικισμό του Ιεροφάντη Ιησού. Η ανθρωπότητα χρειάζεται να επιστρέψει στον πρωταρχικό Χριστιανισμό, στο Γνωστικό Χριστιανισμό. Η διδασκαλία του Ιησού Χριστού είναι μία διδασκαλία των Εσσαίων, μία διδασκαλία των Ναζαρηνών, Peratisens ή Peratas, κλπ., κλπ.

Όλη η αρχαία σοφία βρίσκεται μέσα στον Γνωστικισμό και αυτή έχει ήδη μασσηθεί και αφομοιωθεί. Επομένως, ο Ιησούς, ο Θεϊκός Δάσκαλος, είναι ο Εκπαιδευτής του Κόσμου. Εάν αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι η Εσωτερική Αυτοπραγμάτωση, τότε ας ασκηθούμε στη Γνώση, ας ζήσουμε το μονοπάτι του Γνωστικού Αρχάτ.

Η καλύτερη εξήγηση της Μυστικής Διδασκαλίας βρίσκεται στη Γνωστική σύνθεση του μεγάλου Ιεροφάντη Ιησού Χριστού. Η Γνώση μας γλυτώνει από έργο και μελέτη, διότι εάν δεν είχαμε τη σύνθεση του Χριστού, θα χρειαζόταν να διαβάσουμε εκατομμύρια τόμων και να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο για να βρούμε το μονοπάτι.

Ευτυχώς, ένα Ον ήδη το έχει κάνει αυτό και αυτό το Ον ήταν ο Ιησούς Χριστός. Αυτός μελέτησε στο Βουδιστικό καθεδρικό του Τζο Κανγκ, ερευνώντας πολύ αρχαία Θιβετανικά βιβλία.

Επομένως, γιατί να πρέπει να κάνουμε την ίδια ερευνητική εργασία που έκανε Αυτός; Αυτός ήδη έκανε αυτό το έργο. Αυτός παρέδωσε όλη τη Γιόγκα κατά ένα σύνθετο τρόπο, το σύνολο της Μυστικής Επιστήμης. Έτσι, τι άλλο μπορούμε να θέλουμε;

Το καθήκον μας είναι να μελετήσουμε τη Γνώση και να τη ζήσουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Εάν γελάνε μαζί μας, εάν μας επιτίθενται, εάν μας συκοφαντούν, τι πειράζει αυτό την επιστήμη ή εμάς;

Μπορείς να είσαι σίγουρος αγαπητέ αναγνώστη, ότι η καλύτερη Γιόγκα βρίσκεται μέσα στη Γνώση.

Το καλύτερο του Βουδισμού βρίσκεται στη Γνώση, το καλύτερο των Αιγυπτίων, Χαλδαίων, Ζωροαστρισμού, κλπ., κλπ.. κλπ. επιστήμες βρίσκονται μέσα στη Γνώση. Έτσι, τι άλλο μένει; Τι άλλο να θέλουμε; Τι άλλο αναζητάμε;

Η Γνωστική Κίνηση είναι η επαναστατική κίνηση για την Υδροχοϊκή εποχή. Όμως, υπάρχουν σήμερα, πολλοί αντιδραστικοί, απροετοίμαστοι και οπισθοδρομικοί άνθρωποι, που αποκαλούνται Γνωστικοί. Αυτοί μας αναθεματίζουν διότι διαδίδουμε το Μεγάλο Αρκάνο, το Μαϊτούνα, και ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα πανσεξουαλικό, αμαρτωλό έργο. Δεν θέλουν να λάβει η ανθρωπότητα το κλειδί της Εσωτερικής Αυτο­πραγμάτωσης.

Η Γραμματεία των Γνωστικών Ιδρυμάτων έλαβε γράμματα από έναν από αυτούς τους ψευτο-Ροδόσταυρους, ψευδο-Γνωστικούς, στα οποία, επιβεβαιώνει ότι είναι με τη Γνώση και το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία), αλλά, δεν θέλει αυτό το κλειδί να παραδοθεί στην ταλαιπωρημένη φτωχή ανθρωπότητα. Πρώτα, λέει, ότι οι άνθρωποι πρέπει να προετοιμαστούν πριν να λάβουν τη γνώση του Μαϊτούνα, κλπ., κλπ. Παρ' όλα αυτά, ένας τέτοιος αγιοπρεπής αρχηγός, ενώ απευθύνονταν σε κάποιους μαθητές, ήρθε σε αντίθεση με αυτά που λέει. Αυτός μιλά έναντι της Γνωστικής Κίνησης και έναντι του Μεγάλου Αρκάνο, χαρακτηρίζοντάς μας ως πορνογραφικούς, κλπ., κλπ.

Πράγματι, αυτό που θέλει είναι να μην επιτρέψει σε άλλους να εισέλθουν στο Μονοπάτι της Κόψης του Ξυραφιού. Είναι ένας από αυτούς στους οποίους ο Ιησούς αναφέρθηκε ως εξής:

"...κλείνετε στους ανθρώπους το δρόμο για τη βασιλεία των ουρανών. Ούτε εσείς μπαίνετε ούτε το επιτρέπετε σ' όσους θέλουν να μπουν." (Ματθ. 23:14). Αυτός γνωρίζει το κλειδί της Σεξουαλικής Μαγείας, γνωρίζει το Μαιτούνα, όμως, δεν θέλει να το γνωρίζουν άλλοι. Αυτός υποσχέθηκε να κρύψει την Αλήθεια από τα φτωχά ανθρώπινα όντα.

Ειλικρινά, εμείς αποφασίσαμε να προχωρήσουμε χωρίς να διαφωνούμε, να πολεμήσουμε μέχρι θανάτου για να εισάγουμε την Νέα Υδροχοική Εποχή. Δεν έχει σημασία εαν μας κριτικάρουν, εαν μας προσβάλουν, εαν μας προδίδουν.

Η Γνωστική κίνηση είναι εκατό τοις εκατό επαναστατική. Η Γνωστική κίνηση σχηματίστηκε με σκοπό να μυήσει μία νέα εποχή, που διευθύνεται από ένα επαναστατικό πλανήτη. Αυτός ο πλανήτης είναι ο Ουρανός, ο πλανήτης της σεξουαλικότητας, ο πλανήτης της επανάστασης που προελαύνει.

Αυτά τα χρόνια του Υδροχόου, η Γνωστική κίνηση πρέπει να πολεμήσει την τρομερή, καλή μάχη για τη νέα Εποχή του Υδροχόου. Κάθε Γνωστικός ναός πρέπει να επιλέξει ένα απόστολο. Όλοι οι απόστολοι πρέπει να μπουν στη μάχη μέχρι θανάτου για τη νίκη του Ιησού Χριστού.

Όλα τα Γνωστικά Λουμισιάλ πρέπει να τελέσουν μία εντατική Γνωστική εξάπλωση μέσω φυλλαδίων, βιβλίων, ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις, εφημερίδες, κλπ., κλπ.

Όποιος θέλει τη χριστικοποίηση πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει ακόμη και την τελευταία σταγόνα του αίματός του για το Χριστό και για την ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα.

Οι ιδιοτελείς, αυτοί που σκέπτονται μόνο τον εαυτό τους και μόνο τη δική τους πρόοδο, ποτέ δεν θα πετύχουν την Χριστικοποίηση. Κατά το παρόν, η Γνωστική κίνηση έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Αμερική. Όμως, πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο, πρέπει να γίνει ισχυρή και γιγαντιαία, με το στόχο της μεταμόρφωσης του κόσμου για τη νέα εποχή την οποία ήδη έχουμε ξεκινήσει.

Τα πρώτα χρόνια ήταν τρομερά, μιας που προδοθήκαμε πολλές φορές από κακοήθεις.

Όμως, εμείς κατακτήσαμε, κερδίσαμε τη μάχη... Τώρα είμαστε πιο ισχυροί, πιο πολλοί... Τα πρώτα χρόνια τελείωσαν με μία ολοκληρωτική νίκη για τη Γνωστική κίνηση.

Η Εποχή του Υδροχόου πρέπει να είναι ένας πόλεμος μέχρι θανάτου έναντι της άγνοιας, του φανατισμού και του λάθους. Είναι απαραίτητο να εργαστούμε εντατικά στο Μεγάλο Έργο του Πατέρα και να φέρουμε εντός των Γνωστικών πυλώνων χιλιάδες ανθρώπους. Πρέπει να δυναμώσουμε τον παγκόσμιο Γνωστικό στρατό σωτηρίας.

Θυμηθείτε Γνωστικά αδέλφια, ότι η πρακτική σύνθεση όλων των γιόγκας, αδελφοτήτων, θρησκειών, σχολών, συστημάτων, κλπ., κλπ., βρίσκονται μέσα στη Γνώση του Κοσμικού Χριστού.

Ο μεγάλος μας Δάσκαλος Ιησούς Χριστός μελέτησε βαθιά τη γιόγκα στην ολότητά της και όλη την αρχαία σοφία. Έπειτα, τα παρέδωσε όλα αυτά, που είχε αφομοιώσει και τέλεια απλοποιήσει κατά ένα απόλυτα πρακτικό τρόπο στο Γνωστικισμό του.

Η Γνώση υπάρχει στη Βουδιστική διδασκαλία, στον Ταντρικό Βουδισμό από το Θιβέτ, στο Ζεν Βουδισμό από την Ιαπωνία, στον Βουδισμό Τσαν της Κίνας, στο Σουφισμό, στους Δερβίσηδες Χορευτές, στην Αιγυπτιακή, Περσική, Χαλδαική, Πυθαγόρεια, Ελληνική, Αζτέκικη, Μάγιας, Ίνκας κλπ., κλπ., σοφία.

Εάν μελετήσουμε προσεκτικά τα Χριστιανικά ευαγγέλια, θα βρούμε σ' αυτά τα Πυθαγόρεια μαθηματικά, τη Χαλδαϊκή και Βαβυλώνια παραβολή και την θαυμάσια Βουδιστική Ηθική.

Το σύστημα διδασκαλίας που υιοθέτησε ο Ιησούς ήταν το σύστημα των Εσσαίων. Βεβαίως, οι Εσσαίοι ήταν εκατό τοις εκατό Γνωστικοί. Επομένως, τα Τέσσερα Ευαγγέλια είναι Γνωστικά Ευαγγέλια και δεν μπορούν να κατανοηθούν χωρίς το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία).

Είναι ανόητο να νοθεύουμε [μοιχεύουμε] τη Γνώση με διάφορες διδασκαλίες διότι το Χριστιανικό Ευαγγέλιο απαγορεύει τη μοιχεία. Είναι ανόητο να σκεφτόμαστε τη Γνώση χωρίς το Μαϊτούνα.

Μπορούμε να πιούμε το κρασί της Γνώσης (θεϊκής σοφίας) με μία Ελληνική, Βουδιστική, Σούφι, Αζτέκική, Αιγύπτιακή σοφία, κλπ., κλπ., όμως, δεν πρέπει να νοθεύσουμε αυτό το κρασί με παράξενες διδασκαλίες. Η πρακτική σύνθεση του Γνωστικισμού στον απόλυτα επαναστατικό τρόπο διδάσκεται μέσα στα Γνωστικά

Ιδρύματα. Τα Γνωστικά Λουμισιάλ από τα Γνωστικά Ιδρύματα είναι εσωτερικές ακαδημίες και ναοί της ηλιακής λειτουργίας.

Πράγματι, οι Γνωστικές τελετές είναι ηλιακές λειτουργίες. Σ' αυτή την εποχή, το ανθρώπινο ον δεν κατέχει ακόμη ένα Ηλιακό Σώμα (Αστρικό Σώμα).

Το Αστρικό Σώμα είναι μία πολυτέλεια που πολύ λίγοι μπορούν να δώσουν στον εαυτό τους. Το σημερινό ανθρώπινο ον, που σημαίνει, το διανοητικό ζώο, κατέχει μόνο ένα Σεληνιακό Σώμα (Μοριακό Σώμα).

Έτσι, το Διανοητικό Ζώο είναι ένας σκλάβος της σεληνιακής επιρροής. Αυτό φέρει τη Σελήνη μέσα στο μοριακό, φαντασματοειδές, αρνητικό, σεληνιακό σώμα. Πράγματι, το σημερινό ανθρώπινο ον είναι μία υβριδική ανάμιξη φυτού και φαντάσματος. Το μοναδικό πράγμα που το Διανοητικό Ζώο φέρει μέσα στο σεληνιακό του σώμα είναι μία λεγεώνα από "Εγώ" και την κοιμισμένη Μπουδάτα.

Γι' αυτό τα Γνωστικά Ιδρύματα διδάσκουν το Μαϊτούνα, διότι μ' αυτό, το ανθρώπινο ον μπορεί να κατασκευάσει το Ηλιακό Σώμα.

Είναι απαραίτητο για το ανθρώπινο ον να απελευθερωθεί από τη Σελήνη, και να μετατραπεί σε ένα Ηλιακό Πνεύμα. Οι Γνωστικές τελετές, μας συνδέουν με την ηλιακή δύναμη. Είναι απαραίτητο να μαχόμαστε έναντι της σεληνιακής δύναμης για να ελευθερωθούμε πραγματικά. Αυτό είναι που θέλουν τα Γνωστικά Ιδρύματα.

Ο Ήλιος είναι ζωή σε αφθονία, η Σελήνη όμως είναι θάνατος, η Σελήνη είναι υλισμός, μέθη, συμπόσια, λαγνεία, θυμός, απληστία, φθόνος, περηφάνια, τεμπελιά, απιστία, κλπ., κλπ.

Ο Ήλιος είναι φωτιά, σοφία, αγάπη, θεϊκό Πνεύμα, μεγαλείο, κλπ.

Ο Ήλιος είναι ο Κοσμικός Χριστός, ο Λόγος, ο Μεγάλος Λόγος. Τα τέσσερα Γνωστικά Ευαγγέλια συνθέτουν το Ηλιακό Δράμα, το Δράμα του Χριστού.

Χρειάζεται να ζήσουμε το Ηλιακό Δράμα, χρειάζεται να μετατραπούμε στην κεντρική προσωπικότητα αυτού του Κοσμικού Δράματος. Δεν έχει σημασία εάν μας κατακρίνουν, εάν μας απεχθάνονται, εάν μας μισούν επειδή διαδίδουμε το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία) προς όφελος αυτής της φτωχής αποτυχημένης ανθρωπότητας.

Οι εκφυλισμένοι παρασεξουαλικοί ποτέ δεν θα συγχωρήσουν το γεγονός ότι εμείς υπερασπιζόμαστε την υπερσεξουαλικότητα.

Πράγματι, προκαλεί πόνο να βλέπουμε αυτούς τους φτωχούς παρασεξουαλικούς στο Μοριακό Κόσμο (Αστρικό Επίπεδο) μετά το θάνατο. Τα σεληνιακά τους σώματα τους μετατρέπουν σε σεληνιακές γυναίκες που περιπλανώνται στον Μοριακό Κόσμο ως υπνοβάτες, κοιμισμένα, κρύα και ασυνείδητα πλάσματα.

Ποιός ήταν ο καλός σκοπός όλων αυτών των υποκειμενικών ασκήσεων αυτών των παρασεξουαλικών; Ποιός ήταν ο καλός σκοπός όλων των πίστεων τους, συστημάτων, ταγμάτων, κλπ. Ανώφελα, οι παρασεξουαλικοί θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την απελευθέρωσή τους απεχθάνοντας το σεξ, αρνούμενοι το Μαϊτούνα (σεξουαλική μαγεία), μέσω της αποχής, της κατάχρησης, ή ακολουθώντας το εκφυλισμένο μονοπάτι των ομοφυλόφιλων, των αυνανιζόμενων, κλπ.

Ανώφελα, οι λανθασμένοι ειλικρινείς προσπαθούν να δημιουργήσουν τα Ηλιακά Σώματα ασκούμενοι σε αναπνευστικές ασκήσεις, τη γιόγκα χωρίς το Μαϊτούνα, ή παρόμοιες ασκήσεις, ή με φυτικές δίαιτες, κλπ. Έχει αποδειχθεί απόλυτα ότι είμαστε παιδιά του σεξ και μόνο μέσω του σεξ μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Πράγματι, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα Ηλιακά Σώματα μόνο με το σεξ. Μπορούμε να μετατραπούμε σε Ηλιακά Πνεύματα μόνο με τη θαυμάσια δύναμη του Τρίτου Λόγου.

Θέλουμε να διδάξουμε την Ηλιακή Θρησκεία σ' αυτή την ανθρωπότητα. Θέλουμε να παραδώσουμε σ' αυτά τα φτωχά σεληνιακά φαντάσματα την Ηλιακή Διδασκαλία του Κοσμικού Χριστού, με ένα και μόνο στόχο, που είναι η χριστικοποίηση του ανθρώπινου όντος.

Είναι επείγον να γεννηθεί ο Χριστός μέσα στην καρδιά του ανθρώπινου όντος. Είναι απαραίτητο για κάθε ανθρώπινο ον να μετατραπεί σε ένα Ηλιακό Άγγελο.

Τα Γνωστικά Ιδρύματα (Γνωστική Κίνηση) έχει ένα γιγαντιαίο σκοπό στην Εποχή του Υδροχόου την οποία ξεκινάμε. Η ιερή αποστολή της διδασκαλίας της Διδασκαλίας του Ηλιακού Λόγου σ' αυτή τη φτωχή ανθρωπότητα έχει απονεμηθεί σε εμάς.

Πρέπει να μαχόμαστε μέχρι θανάτου για να κάνουμε τη Γνωστική κίνηση κάθε φορά όλο και πιο δυνατή. Αυτή η κίνηση πρέπει να γίνει δυνατή για το καλό των εκατομμυρίων ανθρωπίνων όντων που κατευθύνονται προς το μονοπάτι του Δεύτερου Θανάτου.

Πρέπει να είμαστε ευσπλαχνικοί και να παραδώσουμε την Ηλιακή Διδασκαλία σ' αυτή την ανθρωπότητα, ασχέτως του κόστους. 

Samael Aun Weor – από το βιβλίο: Η Επανάσταση του Βεελζεβούλ

Διαβάστε επίσης:

 
MultiTrans